6/14/2011

5 Blog Pilihan Hati

Assalamualaikum dan Selamat Pagi/Petang semuaa.....




Sementara dayah sedang menaip tentang percutian dayah di Sinagapura untuk part yang ke berapa eh?? lupalah, hehe!! dayah nak masuk segmen abang ben kali ni.. :D so u olls yang belum lagi join silakan lah klik DISINI ..


5 blog yang dayah suka baca dan almost setiap update diorang dayah akan baca adalah


1) hanzbr.blogspot.com
2) inibelogsaya.blogspot.com
3) neenaanuar.blogspot.com 
4) maikorner.blogspot.com
5) syarliz.blogspot.com

Antara sebab-sebab kenapa dayah suka sangat masuk blog-blog mereka ni setiap kali mereka update adalah setiap satu blog ada cara yang berlainan dalam segi penulisan so bila baca tu tak adalah rasa macam sama je and one more thing blog-blog mereka ni sebenarnya padat dengan informasi tak kiralah info tentang travelling, fesyen, tempat makan yang menarik, resipi dan banyak lagilah, so kalau-kalau nak tengok klik jelah :) So ini adalah blog WAJIB dayah baca setiap kali mereka update.. :D


Tak semestinya blog-blog yang lain dayah tak baca eh!! dayah baca tapi since segmen ni boleh bagi 5 blog je so ini jelah yang dapat bagi..hehe!! dayah kalau free semua blog yang dayah follow dayah baca cuma tinggal atau tak tinggalkan comment je.. :D 




Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

6 comments:

Tea said...

wahh, besnye mereka tersenarai. (=

jom singgah dan bace:
tukar ke domain sendiri

jom like page ni:
Secret Propaganda

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Hidayahsalleh said...

hye!! tea :) okay!! akan ke sana nanti..

Hidayahsalleh said...

hye!! golden rose, baiklah akan singgah ke sana nanti.. :)

Ninie Dora said...

ninie singgah blog kamu :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

singgah lee, jgn segan2 :)

Hidayahsalleh said...

terima kasih, nanti dayah melawat sana pulak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...