2/11/2011

Kempen



Sebelum nak sambut tu kan cuba korang google sikit apa itu Valentine, google sekarang ni jangan nak nanti-nanti *muka garang*?? Sebagai muslim kita memang diharamkan untuk sambut hari valentine ni so jangan mengada-ngada nak sambut eh!! duduk je rumah senyap-senyap, jangan keluar rumah langsung..

kepada teringin nak sertai kempen ni sila tekan link ini..


"SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA,SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTIME DAY"..


lebih lanjut click link ni

Harap lebih ramai yang akan sertai kempen ni.. :D


4 comments:

al_hakim said...

masyeh hidayah..=) semoga kita dapat manfaat dari kempen ni..

Idy said...

sama-sama :D
insyaallah...

Sunah Mohammad said...

terima kasih hidayah~ :)

Idy said...

sama-sama sunah mohammad.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...