2/22/2011

Cara mereka ber-chatting dengan saya

Sekarang ni tahap kemalasan dayah adalah di tahap yang paling maksima sekali, kalau termometer tu haa!! sampai atas sekali silap-silap hari bulan boleh toinkkkk!! meletuss tau tak..Arghh!! kenapa masa macam slow giler ni, cepatlah pukul 5:30, nak balik ni..Hari ni serious lepas lunch hour tadi terus macam flet habis, sempat sebelum habis lunch hour tadi melelapkan mata sekejap dalam 15 minit *tak memadai*..Ehhh!! cepatlah jam ni, ke jam ni rosak?? Jap, nak check dulu..

Baiklah semalamkan tengah-tengah malam saja jelah on FB, I mean make it myself visible untuk chatting sebab entah saja nak berburak-burak so adalah beberapa orang yang chatting bersama dayah..Yang sorang ni dari Hyderabad, entah apa yang dia merepek pun dayah tak tau, tak habis-habis cakap "you are so hot" "you are so hot" giler ke apa?? okay!! frankly speaking adalah jugak terasa macam wah!! ada orang panggil I hot tapi bila tersedar dari lamunan woii!! aku mana ada hot, tengah kepanasan sebab aircond rosak adalah.. :D So dayah taklah perasantan sangat pun sebab alaa!! biasalah mula-mula nak berborak masa tu lah keluar semua hot lah, gorgeous lah, super duper fucking hotlah dan macam-macam lagi terma-terma yang ingin diorang klasifikasikan diri kita ni..So kesimpulannya ku buat bodoh je sampai dia punya line mati dengan sendirinya..hahaha!! padan muka kau cakap lagi 'hot' 'hot' kan dah 'HOT' kau punya laptop tu yang terus mati dengan sendirinya dah sama macam laptop ku.. :p

Satu lagi, dia ni dayah perasan adalah budak sekolah dayah cuma dulu tak pernah bertegur sapa, kan dah ku bilang dulu diriku ini comot so tak kose orang nak tegur I..hehe!! So bila jumpa balik dekat FB apa lagi haruslah add sebab dah besar kecomotan time sekolah dulu agak berkurangan so bila letak profile picture agak-agak nampak kurus semua time ni nak add baiklah profile picture dayah tak pernah nampak hot pun walau sekalipun so jangan terpedaya sangat eh!!.. -_- *serious dayah tak pernah add diorang but diorang add dayah okay!! nak budget dia ni hotlah kunun-kunun baiklah TAK OKAY!!* hekhekhek!! So sebelum ni kan kalau dia start chatting always be like this :

si dia      :hi wat pew tu?? *nasib tak kena penamparkan??*
dayah    : chatting
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ini adalah tahap kelamaan dia nak tulis another ayat, kemudian tu :

si dia     : kat mane tu??
dayah   : rumah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Okay terus tak balas sampai lah dayah offline..

Second time dia chatting pun macam ni jugak, third time pun sama jugak *tak payahlah buat conversation tu eh!! sebab kang u olls confirm muak sama je soalan dan jawapan seperti diatas tu.. :) So I think semalam untuk ke empat kali kot dia start chat, dan yang ayat paling tak boleh blah ialah :

si dia     : hi syg tgh wat pew tu??

pause sekejap..........................................................................................................................

lepas tersedar dari kaku seketika, gelak jap......................................................................
lepas tu baru balas..

dayah    : ni kenapa tiba2 panggil sayang?? salah orang ke?? *rasa nak muntah pun ada* :)
si dia      : np tak boleh ke??
dayah    : takdelah tak pasal-pasal panggil orang sayang ni knp??
si dia      : ok,dekat mana ni?? *entah apa yang okay!! pun tak tau*
dayah    : malam-malam buta macam ni ada dekat rumahlah..

Baiklah terus tak jawab sampai lah dia offline..

So kesimpulannya janganlah baru 4 kali chatting terus panggil sayang ehh!! geli dengar okay!! Adakah dia berharapkan dayah balas balik "iya, sayang, sayang ni tengah chatting dengan sayanglah" memang TAK LAH YEE!! NAK JAWAB SEBEGITU RUPA..

p/s : malam ni nak ajak mama,baba, fizah pergi tesco beli eno.. :D

2 comments:

Jamiel said...

Hmm..
Sape la tu yerk..
Kejap sangat sayang kat orang..
Careful ye..
take care..

Idy said...

dia kawan sekolah I masa sek menengah..itulah pasal..

tq, take care too :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...