1/31/2011

Tak ada mood

Memang serious tengah TIDAK ADA MOOD sekarang ni..

ermm!!

tak ada mood..lalalala!!

malasnya..

Okay!! mood yang hilang tu dimaksudkan dengan TIADA MOOD UNTUK KELUAR MAKAN LUNCH atau dalam erti kata lain TAK ADA MOOD NAK MAKAN..hahahahaah!! boleh??

kan best kalau hari-hari gini, boleh kurus I tau..Seriouslah hari ni tak ada mood nak makan, mungkikah semalam dah makan sampai 3 pinggan ohh!! yeah!! sekali dengan makan malam after 8 okay!!
Ehh!! tipu-tipu ni tak ada mood nak makan gara-gara perutku meragam daripada pagi tadi..
ishh!!

Rasa sekarang ni nak duduk je sorang-sorang baca blog orang.. :D

bye kawan-kawan *sambil melambai-lambaikan tangan kepada rakan-rakan yang mahu keluar tapau makanan*

2 comments:

hamzah ian said...

makan piza meh.. lanje aku meh.. haha

Idy said...

hamboii!! ajak org makan pizza lps tu suruh org belanja..delivery bagi sini kat aku, kau belanja..hahaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...