8/01/2011

Salam Ramadhan 2011

Assalamualaikum dan Selamat Pagi/Petang semuaa.....






Alhamdulillah sekali lagi kita dapat bertemu dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak untuk tahun 2011 ini..Jadi dikesempatan ini dayah dan keluarga ingin mengucapkan SALAM RAMADHAN kepada semua Muslimin dan Muslimat tak kiralah dimana anda berada..Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa ini dengan sempurna dan sentiasa menjadi hambaNya yang selalu bersyukur diatas segala nikmat yang diberiNya di bulan yang mulia ini, InsyaAllah.. :)


Seperti tahun-tahun lepas lauk untuk first Ramadhan family ni mesti Ayam masak kicap,so jap lagi sahur kita makan ayam, tapi dayah baru je simpan azam tadi masa mama tengah sibuk-sibuk masak yang dayah nak sahur roti dengan susu je, tak nak makan nasi dan kalau boleh nak start ber-diet balik sempena Ramadhan ni..So kejap lagi kita tengok je ayam tu *tengoklah sampai mana nafsu dapat ditahan* hehe!!


Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

1 comment:

Jamiel said...

Selamat berpuasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...