6/30/2011

Fridge Magnet dari USS

Assalamualaikum dan Selamat Pagi/Petang semuaa.....


Cerita tentang percutian ke Singapura dah pun settle sekarang ni yang belum settle adalah cerita fridge magnet yang dayah sempat cekup sebelum pulang KL..Semua fridge magnet dayah beli di USS sebab dekat sana banyak choices, rambang mata okay! kalau ikutkan nafsu ni dayah rasa mau duit Singapore habis beli souvenir je nak-nak fridge magnet, hehe!! tapi nasib baik duit mama yang jaga so tak adalah chance sangat nak habiskan beli souvenir je.. :p 


hahaha!! bunyi macam banyak je souvenir yang dayah beli padahal ini je kot, satu beli dekat Fairy Godmother's Potion Shop, keluar je daripada Shrek 4D-Adventure u olls dah berada dalam kedai merchandise ni and yang lagi 2 tu dayah beli di Universal Studio Store..

harga fridge magnet ni semua murah je tapi cuba convert-kan ke RM mau baba tak kasi beli sampai 3.. :)

Dayah ada satu kerja yang dayah tak buat-buat lagi iaitu menghadiahkan satu souvenir ke follower dayah yang ke-100 tu, hehe!! jangan risau dayah tak lupa ada souvenirnya cuma tak kesempatan nak pos kan je lagi, insyaallah esok atau lusa dayah poskan eh!! maaflah kalau tunggu lama sangat.. :D

tengok ni lah yang dayah belikan untuk my 100 follower tu, maaflah kalau hadiahnya kecil je eh! Dayah pilih Best Actress sebab follower dayah tu kan perempuan tak akan nak belikan Best Actor pulak.. :p

Okay! tu jelah cerita yang ingin dayah sampaikan untuk malam ni..Terasa malas ni nak taip panjang panjang sebab apa tau sebabkan dayah excited teruja bila dapat buatkan gambar dalam blog ni besar daripada yang sebelum ni..hehe!! *kesian* 

Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

4 comments:

sudeh said...

fuyooohh besynyaa gi jejalaann singaporee
tak penah pun gy snaee >.<

Hidayahsalleh said...

best sgt tp lagi best bila singgah USS lah..hehe!!
xpe nanti ada rezeki boleh je pg sana okay! :)

kiesya said...

hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com

Hidayahsalleh said...

thanks! okay :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...