4/08/2011

6 keping gambar aktiviti semalam

Selamat pagi semuaa.....

U olls breakfast apakah hari ini?? Dayah tengah menikmati yogurt mixed berries ni, fat free tau, iyalah cakap nak diet balik kan..

Kali ni entri dayah nak letak beberapa keping gambar aktiviti dayah semalam..Tengoklah yee!!


squash session di waktu petang..

raket pinjam je ni pun..belum ada sendiri punya.. :)

yeah!! headphone yang di idamkan oleh fizah sudah dibeli, dengan kakak kakak dia sekali terjebak okay!! dah boleh feeling-feeling macam dj lah lepas ni yo, eh!!

durian pemberian kawan mama..Sibuk ada orang tu nak durian, hahaha!! padan muka kaduk tak dapat makan.. :p yes!!

durian daripada kampung dan yang pastinya isinya sedap gilerr!! manis, tebal dan lemak berkrim..

makan satu je lah ehh!! okay!! tipu, berapa ulas eh!! semalam dayah makan?? erm!! takut sebenarnya nak makan banyak-banyak tapi sekali dah masuk mulut susah nak berhenti tu..

Sebenarnya ada lagi gambar tapi semalam macam biasalah lepas je edit tunggu nak upload untuk simpan dalam draft dayah tertidur dan terjaga pagi tadi dengan laptop yang on satu malam tak tutup, nasib mama tak perasan.. :)


Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

3 comments:

manueng said...

peh...main squash...mesti fitness tinggi ni...mantap;)


p/s: rindu nak mkn durian...adui~

Idy said...

hahahaha!! baru 4 kali blm tinggi lagi..

kembali ke malaysia segera..

manueng said...

hehe...baek~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...