3/05/2011

Ulang dan ulang sampai muntah

ULANGAN LAGU SYUKUR NI DAH ENTAH YANG KE BERAPA KALI PUN DAYAH TAK TAU..kalau tanya hafal ke lirik lagu SYUKUR by ALTIMET ni?? hahahaha!! gelak dulu, haram tak hafal tapi kalau part SYUKUR tu insyaallah boleh hafal.. :D

Tujuan dengar lagu ni adalah nak tengok ALTIMET dalam video tu je, hehehe!! *gatalkan* despite laptop adik dayah ni speakernya mengong sikit, semua suara sama je..*U olls bayangkanlah sendiri macam mana bunyinya ehh!!* 

Satu lagi ULANGAN LAGU ANGGUN PUN ENTAH YANG KEBERAPA KALI..Buat kerja tadi pun dengar, tunggu baba pun dengar, dalam kereta on the way pergi makan pun dengar so hari ni hampir separuh hari dengar lagu ulang-ulang je.. :D

Sebelum tidur ni layan lagu SYUKUR lagi ehhh!! gila dah kau dayah.. :D

Entri kali ni pun merapu-rapu je, tak tau nak cakap macam mana ni..Takpelah merapu, dah kata ini diary alam maya so dayah manfaatkanlah ianya dengan coretan tak berguna at least apa yang terbuku *rasa nak muntah part ni* di hati dapat diluahkan melalui tulisan..ehekkkk!! 2 3 hari ni layankan je sementara otak dia tak center nanti bila dah okay!! dia buat entri baik punyeeeeeeeeee!!.. :p

1 comment:

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...