3/07/2011

Bang bang bang Boom

Salam tengah hari semuaaa...!!

Sekarang ni terasa sangat-sangat nak BANG kan KEPALA NI DEKAT WALL..okay!! ni dayah serious eh!! bukan main-main..

Pertama sebab kepala ni wajib kena BANG dekat wall sebabnya dari pagi tadi DAYAH MENGANTUK setiap kali tengok kerja-kerja ni, rasanya tadi ada je aktiviti tidur sebentar di depan PC.. :D TAPI kalau buat Blog walking, OKAY!! JEEE!! SEGAR BUGAR MATA NI..

Kedua sebabnya entahlah kepala ni macam tengah fikirkan sesuatu TAPI unclear sangat apakah benda itu..

Tengah hari tadi disebabkan tahap ngantuk kan sangat tinggi so terpaksalah dayah makan lunch tadi, makan burger u olls, iya-iya!! gemuk tapi takpa petang nanti kita bakar kalori ni semua balik ehhh!! sebabkan petang ni kitaorang ada sesi berjogging beramai-ramai.. :D

2 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :)join saye lak http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

Idy said...

OKAY!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...