3/15/2011

Squash - a quick update-

Hye!! semuaa.....

A quick update, after office ni I will be playing SQUASH..Yeah!! saya main squash, tolonglah jangan nak gelakkan kita..hehehe!! Actually ini dah second time main, first time was last week, sampai lenguh-lenguh jugaklah tangan ni, so this time nak lebih kuat lagi memukul bola itu.. :)

Kalaulah dayah tau yang Squash ini se-best ini dari dulu dayah dah joint okay!! entah-entah sekarang ni dah boleh bertanding dengan Datuk Nicol David tak pun Azlan Iskandar..*berangan* Tapi serious dan percayalah permainan Squash ni sangat BEST..*Advice kepada sesiapa yang ingin melepaskan geram secara sihat bolehlah daftar main Squash ye!!*

Baiklah dayah nak bersiap ni bye..


Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

4 comments:

sekamar rindu said...

salam...

bestnya main squash......

* folo ur blog..

Nobita Sensei said...

dari dulu tak paham peraturan squash ni.

Idy said...

sekamar rindu :
best giler, u should try sekali nanti.. :)

okay!! nanti I follow u back..

Idy said...

nobita sensei :
Ohh!! kalau nak tau I pun tak fhm satu apa pun tentang squash ni, main redah je..Takpe kan boleh mintak tlg pakcik google and aunty youtube.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...