2/07/2011

Gegar 1,000 blog oleh Ben Ashaari


Saya jugak sokong sangat dengan adanya blog sebagai salah satu social networking alaf ini..Saya jugak suka menulis blog lagi-lagi bila dapat berkongsi sama apa yang terbuku difikiran ini, kadang-kadang kita nak meluahkan sesuatu macam tak ada yang dengar tapi dengan adanya blog at least bolehlah kita luahkan apa yang terbuku walaupun mungkin tak ramai yang membaca tapi rasa lega itu ada sedikit..Selain itu dengan blog boleh jugak kita nak kongsikan resipi-resipi kegemaran kita so dapatlah mereka yang membaca ni mungkin mencuba sekali..Membaca blog pun saya minat sambil tu dapat membaca diari mereka secara maya dan berkongsi kegembiraan dengan mereka, dapat informasi yang dikehendaki sometimes.. :D

http://www.benashaari.com/2011/02/gegar-1000-blog.html

2 comments:

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

Idy said...

thanks apisv2..
akan gegarkan blog sana jugak eh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...