1/30/2011

Sedetik lebih -Anuar Zain-

First time dengar lagu ni terus jatuh kerusi tau..Penangan lagu Anuar Zain ni memang super power okay!! Setiap kali dayah dengar lagu ni mesti :



  • kalau tengah buat kerja kat office berhenti dulu
  • kalau cakap dengan orang berhenti jugak bercakap, cakap dengan dia sambung lepas lagu ni habis eh!! cuma bila dengan bos je tak, tapi tak concentratelah apa yang dia tengah perkatakan..
  • kalau tengah drive confirm volume dikuatkan sampai kereta sebelah pandang *macam dia dengar kan??*
  • kalau tengah menaip berhenti jugak..
  • kalau dah sampai rumah, nak keluar kereta kena sampai habis lagu ni baru masuk..
  • kalau tengah basuh kain, stopkan machine tu dulu..
Pendek kata kalau dengar lagu ni memang mau semua yang dibuat di pause kan sementara waktu..Melodi yang sedap telinga mendengar, bait-bait lirik yang shahdu..ishh!! tunggu abang Anuar Zain nyanyikan live je kat dayah ni, bilalah agaknya kan..:D

Jom kita layan kejap lagu ni ..:


Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu...

p/s : Lagunya pandai-pandailah korang cari sendiri, tak pun dengar je dekat Hot Fm.. :(

2 comments:

Mr. Swift said...

Err Anuar Zain?
Apsal bukan Ziana zain?
Lagi best. HAHA. :D



Mr. Swift Currently Posted : Aku Dan Hati Dan Otak. Bagus! Tak bagus!

Idy said...

ahahaha!! tak mao Ziana Zain punya lagu tak semerdu abg anuar zain..wah!! hahaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...