7/10/2011

Singgah blog aku sat, BOLEH??

Assalamualaikum dan Selamat Pagi/Petang semuaa.....




Rasa tengah kebosanan sekarang ni, selain dayah tengah masuk contest ni :


nampak nampak?? kalau tak nampak maknanya pendek .... ermm!! tak tak kalau tak nampak cuba pakai KANTA PEMBESAR tu..hehe!! :p

Agak-agak boleh tak dayah menang, nak hadiah tu, tapi lagi best kalau hadiahnya LEE MIN HO kan kan..hehe!! okay! seriously dayah dah angau dengan ini aktor..Takpe abaikan dayah, apa kata kalau u olls pun sedang berasa bosan silalah ke  SINI, silalah cepat sikit eh! sebab dah hampir tamat tempoh pun segmen ni.. :D


Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

7 comments:

deqlis said...

sis singgah... jom terjh blog sis lak yer..tq..

Hidayahsalleh said...

oritee!! thanks ye sis :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

me@monolog said...

salam ziarah.. :)

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

me@monolog said...

salam ziarah.. :)

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Cik Bell said...

haaaaaaaaaaaa!!semput!!
sampai pun gak kat blOg nie~
hehe
salam perkenalan n fOllow ;)

(^Iman^) said...

Hai..assalamualaikum.kite blogger baru dan follower baru awk...dah singgah dahhhhhhhhhhhhh!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...