6/07/2011

Ben Ashaari Ajak Tukar LINK


Nak masuk satu lagi segmen dari abang Ben Ashaari kita ni..Semalam terasa nak join tapi macam tak faham mula-mula *almaklumlah slow learner sikit, hahaha!!* tapi bila second time baca and tengok kawan-kawan blogger yang lain dah join segmen ni baru ooo!! macam ni eh!! okay okay! saya join sekarang ni sebelum tamat tempoh.. :p


Kalau u olls yang belum join lagi tu silalah join sekarang okay!! click je SINI

Peringatan daripada abang Ben, sila jangan menipu eh!! tak baik hokey!! :D




Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

13 comments:

Miss_Yanfie (,")(",) said...

SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA.
Jom tukar link & follow² ^_____^

http://yanfie.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Hidayahsalleh said...

okay!! :D jom tukar!

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Yanfie dah follow (123) & masukkan dalam bloglist!
Salam Perkenalan.

Followed & Exchange Done ^______^

Salim Harmanain said...

jom tukar2 link ???

followed ^_^

http://salimharmanain.blogspot.com/

TWEETY BERT said...

jum tuka link jum

Salbiah Zakeri said...

jom2..suda pon msukkn dlm list :)

Udy said...

salammm...thanks hidayah ..

ustat dah follow belog kamu dan letak kamu dalam backline list ustat..keep on blogging and touching ..hehe

c u m u h a m a said...

singgah jap !

jum sesame tuko link :)

http://anakgadischot.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

ok sy berminat tukar link dgn anda ^^

done following u as well

Laili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

Atika Farha ;D said...

saya berminat tukar link dgn anda
http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

UpProfits said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA.. pls add link sy.. http://eiz1004.upprofits.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...