5/07/2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image


Terlambat dah ke nak join?? tapi tak kira nak join jugak, nak jugak..*hentak-hentak kaki*
Since dayah tengah menyusun cerita mana nak keluarkan dulu so baik dayah join je gegar blog ni eh!! macam biasa dapat kenalan baru lagi.. :P


Terima kasih kerana menjadi pembaca :)

11 comments:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


> promosi blog [1]
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

nabila faryzza said...

datang menggegar ahli kumpulan 5 utk segmen blog abg ben :)

Hidayahsalleh said...

terima kasih semua..will follow u guys back ye!! :)

saya gemuk saya comel..^^ said...

boooommm2 cakkk...dtg gegaq n fulow kamu dear=)..jemput dtg umah sy juga^^

fyna said...

singgah kat belog nih jap...





jom singgah n follow belog fyna..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...