8/10/2010

Ramdan al-Mubarak datang lagi


Ramadan al-mubarak datang lagi tahun ni..Alhamdulillah kita diberi satu lagi peluang untuk menyambut ramadan tahun ni..Semoga kita diberkati oleh ALLAH swt di bulan yang mulia ini..

Kepada pembaca-pembaca SEMUA, dayah nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL-MUBARAK 2010..

Puasa tau jangan tak puasa..hehehe!!

Sempena ramadan ni dayah akan postkan bazar ramadan yang bakal dayah kunjungi okay!! so tunggu je next-next entry..Nanti dayah selitkan sekali recipe-recipe yang best untuk dikongsi bersama..ibarat kata pepatah, sharing is caring..hehe!!

p/s: SELAMAT BERSAHUR KAWAN-KAWAN, sahur apa eh korang??


2 comments:

catz said...

Salam,

selamat menyambut ramadhan..
wah..baca pasal red cat, blue cat, yellow cat..seronok je..miow-miow.'
and di fremantle ada oren cat bus jugak..best je kan...nak jln2..free je bus..heh-heh. naik red cat turun kat setsen area murray street tuh ada restoran melayu..
tapi perth mmg best...i liokeee..

kat malaysia ni naik naik cat bus free ada kat penang je..
:)

Hiedy said...

same to you..:)
hahahahah!! ada ke?? yg kat fremantel sy tak tau lah sb pergi sana naik train n jln2 kat sana pun area dekat2 je so jln kaki jelah..ohh!! x perasan pun restoran melayu tu, xpe next time pg kena singgah ni..
yeah!! perth mmg best, rasa nk pergi lagi n nk stay sn je..hehehe!!
penang ada bus free??

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...