7/14/2010

Bangi Kopitiam

Lepas pergi kolej settlekan apa yang patut dayah and mama singgah kejap dekat Bangi Kopitiam, terasa dahagalah pulakkan lagi pun tak breakfast lagi time tu..Kopitiam ni baru buka rasanya sebab masa dayah tengah belajar dulu bangunan ni masih dalam pembinaan..Kan best kalau time tu kopitiam ni dah ada, boleh lepak dengan 2 best friend kesayangan dayah tu..

Since fizah sekolah so dayah and mama jelah..Lately ni dayah suka sangat dengan konsep kedai kopitiam, nanti nak explore lagi kopitiam-kopitiam kat Malaysia ni..hehe!!

Konsep kedai ni best jugak sebab dia corner lot so kedai dia lebih kepada konsep open gitu..Tempat duduk pun best sebab luas and ada disediakan tempat yang ber aircond, makanan boleh tahan jugak banyak choices nak yang heavy atau light semua ada, alaaa!! macam kopitiam yang biasa jugak..Kalau dessert ada ice cream, nampak menarik tapi dayah tak trylah..

Jom tengok pic makanan yang kami order:

siap disediakan kerusi macam ala-ala dekat rumah gitu..sesuai untuk duduk lama and borak2..=)

bahagian kitchen yang lebih kepada konsep open..

Kisskiss strawberry JB..Sesuai diminum dikala cuaca panas..=)

Bandung cincau di order oleh mama..

Roti bakar with butter and brown kaya..saya punya

Popiah Goreng, mama order..

p/s : sedang mengoogle lagi mana kopitiam yang best kat KL ni..=)

4 comments:

MiszNadiey said...

kamu nie makan jer....hehehhe ...Chop.. hari tue kiter ada lalu gak kat kolej.... yer la ada bangi kopitiam....best kan lau dulu ada.... tpi kiter dulu pun selalu lepak kat ikea kan kan kan... cuma skrang nie bz kit tak da masa nak lepak ngan korang.. =(

Hiedy said...

hehehehe!! saja try tempat2 mkn baru2, kita skrang tgh suka dgn kopitiam..=) yeah!! maybe kalau dulu dh ada mesti ni antara salah satu port gaklah selain ikea..hahahaha!!

aya said...

pernah cuba makan kat bangi kopitiam ni. tapi seleksi dia tak sebest old town la :)

Hiedy said...

yeah!! of course old town lagi best..ini pun saja nak mencuba je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...